Plantenkoorts in je huis

Wil je graag een jungle of terrarium in huis maar weet je niet waar te beginnen? Raak je er niet uit of je je planten nu te veel of te weinig water geeft? Wil je meer leren over planten en waar ze gelukkig van worden? Of ben je gewoon gek van planten?

Goed nieuws. Ik kom nu ook bij je thuis om een workshop te geven! Verzamel enkele vrienden of vriendinnen en kies voor een workshop plantenverzorging & stekken of voor een workshop terrarium maken. Als gastheer of -vrouw kan je bovendien je voorkeur doorgeven voor het type plant of terrarium waarmee je aan de slag wil.

Plantenverzorging & stekken

Tijdens deze workshop leer je alle tips en tricks om je kamerplanten gezond te houden en te vermeerderen. Ik breng 5 plantensoorten mee, en potgrond en potjes om te verpotten en stekken. Na afloop krijgen jullie alle stekjes die we maken mee naar huis, samen met een verrassingspakketje. De workshop duurt 2 uur en is beschikbaar vanaf 8 deelnemers.

Terrarium maken

Tijdens deze workshop maak je je eigen terrarium. Dit is een gesloten ecosysteem en dus super eenvoudig in onderhoud. De workshop duurt 2 uur en is beschikbaar vanaf 6 deelnemers.

Voor alle praktische informatie en om een workshop vast te leggen kan je contact opnemen met [email protected].

Wil je een andere plantenworkshop? Vraag het gerust en we bekijken de mogelijkheden.

Laat een reactie achter